View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
betzivulanonim
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 5:07 pm Post subject: Stimulent |
|
|
Bashar ai putea stimula sa stea mai multi online sa zicem cu ONLINE POINTS care sa se dea in functie de linkurile accesate intr-o luna.
Daka aduna sa zicem 1000 pct sa le poata transforma in case(1000pct), armata(500pct/1000soldati),bani sau resurse,spioni sau tehnologii,ca dupa o luna doua sa poata sa-si cumpere ceva chiar folsitor.Un fel de Black Market
Eu personal mi-am facut ferma si intru doar ca sa vand food si sa mai fac o casa si a devenit plictisitor asa ca sunt pt reset 100%.
Poate dupa reset o sa mai faceti niste schimbari sa nu ajungem iar la situatia asta |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 6:56 pm Post subject: |
|
|
cred ca si reducerea experientei pasive ar mai face oamenii sa stea mai mult online. |
|
Back to top |
|
|
dj_maryus
|
Posted: Sat Nov 11, 2006 9:13 pm Post subject: |
|
|
Vorbind de experienta pasiva , in zona mea , e mai bine sa nu ai armata si sa te uiti la exp cum creste singura , decat sa ataci .. fiindca scoti mai multa experienta asa
Deci chiar as fi de acord cu micsorarea exp pasive, sau cel putin gasita o formula care sa faca in asa fel sa castigi mai mult din atacat decat din stat |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 12:23 am Post subject: |
|
|
am modificat-o un pic
acum castigi mai putin exp avand multi muncitori fata de vechea formula
arcasii micsoreaza mai putin exp per turn fata de cum era in vechea formula.
castigi foarte mult exp daca profitul regatului este foarte mare(gold per turn sa fie mare si nu pe 0 ca majoritatea regatului)
astfel este mai avantajos acum daca vrei sa joci pasiv sa ai armata defensiva, iar banii sa se duca in trezorerie. |
|
Back to top |
|
|
dj_maryus
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 7:37 am Post subject: |
|
|
Sa stii ca imi place cum este acum experienta / turn :
Exp turn: 1444(rank: 1)
|
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Sun Nov 12, 2006 1:30 pm Post subject: |
|
|
da dar daca bagi toti banii per turn in mercenari sau research sau spioni o sa se duca mult in jos |
|
Back to top |
|
|
nightwolf
|
Posted: Mon Nov 13, 2006 3:25 am Post subject: |
|
|
bashar wrote: | am modificat-o un pic |
Adica ai injumatatit'o
bashar wrote: | daca bagi toti banii per turn in mercenari sau research sau spioni o sa se duca mult in jos |
hmm. adica nu mai pot sa fac cercetare cu formula actuala. adica pot, dar se termina la primavara aialalta ... nu'i bine.
mai bine, daca tot ai bagat unrest, fa sa scada experienta pe turn in functie de nivelul de unrest. se echilibreaza automat experienta, armata si banii. (banii, pentru ca daca e unrest mare, scade productivitatea muncii )
cu mercenari si spioni, e ok. dar cu cercetare nu. |
|
Back to top |
|
|
|