View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
stanley13ro
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 1:50 am Post subject: vote for this game |
|
|
Bashar, pune si tu jocu pe http://apexwebgaming.com si pe http://www.topwebgames.com si pe http://www.mpogr.com ca sa-l votam si poate mai gasim ceva useri noi si daca e pune un bonus pt astia care voteaza(extrahouses ar fi minunat..sau altceva) ...
Asta e pt popularitatea jocului... sper sa prinda ideea si sa ajunga in topuri pe respectivele site-uri! |
|
Back to top |
|
|
betzivulanonim
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:17 pm Post subject: |
|
|
Io sunt de acord. Nu prea ma doare de bonusul ala neaparat dar Prarerea mea e site-ul asta merita mai multa publicitate. faza cu bonusul e buna. Pentru unul de level mai mic sau draq shtie prinde bine un bonus cat de mic, mai alews dupa sign up si asa impusti doi iepuri dintr-un foc. (poti sa-i zici si mita da mie imi place) |
|
Back to top |
|
|
norbeert
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 2:55 pm Post subject: |
|
|
bine da jocu inca nu este oficial deci degeaba pui pe site-uri oficiale... si cand devine oficial ar trebui sa gandim ca marea parte a forumul sa fie in engleza ca dupa cum stiu eu romana nu este o limba universala |
|
Back to top |
|
|
stanley13ro
|
Posted: Tue Sep 26, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
pe unele poti sa pui site-ul si asa...
are optiuni...:
- open beta
- closed beta
- released
- etc.. |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Wed Sep 27, 2006 7:03 pm Post subject: |
|
|
ok o sa ma uit
pt ca este un joc international va putea fi accesat si prin
http://www.raceconflicts.com
ps: probabil ca va merge deabia peste 1-2 zile |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
|
Back to top |
|
|
dimebag
|
Posted: Fri Nov 03, 2006 7:50 pm Post subject: |
|
|
Cand dati restart la raceconflicts? eu astept de cateva luni sa restartati la joc ca sa aiba mai multa lume sansa sa joace... nu vad nicio schimbare p'aci.... pacat.. _________________ nimic |
|
Back to top |
|
|
dj_maryus
|
Posted: Sat Nov 04, 2006 3:10 pm Post subject: |
|
|
Bashar, deja a devenit plictisitor, si oricum vad ca nu prea se mai joaca lumea Adevaru e ca pt mine de ex nici nu prea mai am ce juca .. Sunt intr-o zona unde dc prin pe unu cu un milion e o minune, in cond in care casa ma costa 1.5 miliarde ... sg lucru care pot face toata ziua e sa vand mancarea si arme , si cam atat .. in rest , nu prea am ce face in joc
E pacat ... stiu ca poate vrei sa mai bagi intai politia etc .. dar s-a cam ajuns intr-un pct mort, si lumea incepe sa se lipseasca.
Ne ziceai ceva de un restart cand vine toamna -> dar deja am intrat in noimebrie si nimic ... Sa fiu sincer -> pt mine, in momentu asta, nu se mai merita jucat jocu, si oricum n-am ce juca la el , si nu cred ca sunt singuru .
Cred ca un restart ar fi cea mai buna optiune , chiar dc jocu nu e complet inca -> dar faci cum vrei ...
As fi si eu curios sa vad ceva de genu Players online : .. ca am o presimtire ca as ramane dezamagit
Poti baga toate linkurile din lume, dar cand intra lumea dupa linkurile alea si vede jucatori la level 60 ( level la care stau cam o luna sa trec la urmatoru ) si vede ca pe unii ii costa 2 miliarde o casa, si capturi de 20 miliarde etc ... cred ca aia noii se lipsesc de la inceput ...
Eu cred ca se poate da un restart si in momentu de fata , indiferent de circumstante, ca oricum mai rau nu poate sa iasa ca acu ( fara suparare )
Bate vantu pe campuld e lupta , etc ... a devenit aiurea !!! |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
Idea cu voturile este mai mult pentru google, sa avem si acolo link catre site.
Alta idee cu voturile este ca pentru a putea vorbi cu un sponsor pentru o locatie la net mai buna ne trebuie mai multi vizitatori unici pe luna.
http://stat.trafic.ro/stat/raceconflicts/vizitatori/luna/#stat
O sa fac un poll in joc pe prima pagina pentru a vedea cine vrea restart.
Inainte de restart trebuie oricum sa termin ranking ssistemul nou si de rezolvat cu fermele si transferul intre conturi. |
|
Back to top |
|
|
dj_maryus
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 10:41 am Post subject: |
|
|
Oky .. nu m-am gandit si din pct asta de vedere
Quote: | Inainte de restart trebuie oricum sa termin ranking ssistemul nou si de rezolvat cu fermele si transferul intre conturi. |
Si cat mai dureaza pana termini cu tot ? Aproximativ ??
Sunt de acord cu votu ... dar din cati intra on pe forum, chiar sunt curios cate voturi vor fi ... Dar da, e o idee buna ...
Nu se poate face, ca cand cineva intra in joc , si s-a logat pe cont, sa trebuiasca sa voteze obligatoriu ? Sigur ar avea mai mult succes .. dar nu stiu dc poti sa faci asta |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Sun Nov 05, 2006 10:50 am Post subject: |
|
|
votul o sa il pun pe prima pagina cum intra cineva in joc o sa il si vada. |
|
Back to top |
|
|
nightwolf
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 12:18 am Post subject: |
|
|
si daca tot o sa fie restartul ala, ar trebui facuta si o chestie de genul "Inactivity time > 60 days => delete account". acum sunt o gramada de conturi inactive in joc si nu prea reflecta situatia reala "de pe campul de bataie"
dj_maryus wrote: | in cond in care casa ma costa 1.5 miliarde |
esti fericit! pe mine ma costa ~3.4 |
|
Back to top |
|
|
bele
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 10:40 am Post subject: |
|
|
Inainte de restart ar trebui sa faci si bonusurile pt rase, macar sa stim si noi cu ce sa incepem.
PS: N-am votat inca |
|
Back to top |
|
|
bashar Forum Admin
|
Posted: Mon Nov 06, 2006 11:20 am Post subject: |
|
|
ferme si ranking system vreau sa rezolv pana la restart |
|